non
banjismithy@gmail.com
Kereskedő Stream Minőség (22 อ่าน)
2 ก.ย. 2569 16:48
Elofordul, hogy az adas lefagy, vagy a kep elmosodik? Milyen gyakran tortenik ez, es segit a minoseg megvaltoztatasa? Erdekel a gyakorlati felhasznalas es a felulvizsgalatok reszletei.
2.26.71.157
non
ผู้เยี่ยมชม
banjismithy@gmail.com
Albert katz
igortrutnev997@gmail.com
2 ก.ย. 2569 23:03 #1
A stabilitas a kapcsolattol es a kiszolgalo terhelesetol fugg. Szamos webhely lehetove teszi a felbontas kivalasztasat. A csucsidoben neha rovid kesesek vannak. Ha a problema tovabbra is fennall, ellenorizze a halozati beallitasokat. A minoseg megvaltoztatasa gyakran segit. A hasznos megfigyelesek segitenek a tajekozottabb valasztasban az opciok osszehasonlitasakor. A hasznos megfigyelesek segitenek a tajekozottabb valasztasban az opciok osszehasonlitasakor.
2.26.71.157
Albert katz
ผู้เยี่ยมชม
igortrutnev997@gmail.com
babaraka
albertkatz87@gmail.com
3 ก.ย. 2569 02:52 #2
Főleg este játszom élőben. Többször észrevettem a lassulást. Az ***shuffle.hu.net -en találtam egy minőségi kapcsolót a beállításokban. Kisebb felbontásra váltottam, és a kép stabilabb lett. A hang normális maradt. Ezt követően szinte nem volt ilyen kudarc. A kényelmes játékhoz elegendő előre kiválasztani a módot. Ezenkívül megjegyezte a munka stabilitását a nap különböző időpontjaiban, valamint a játék során a tolakodó javaslatok hiányát. Ezenkívül megjegyezte a munka stabilitását a nap különböző időpontjaiban, valamint a játék során a tolakodó javaslatok hiányát. Ezenkívül megjegyezte a munka stabilitását a nap különböző időpontjaiban, valamint a játék során a tolakodó javaslatok hiányát. Ezenkívül megjegyezte a munka stabilitását a nap különböző időpontjaiban, valamint a játék során a tolakodó javaslatok hiányát.
2.26.71.157
babaraka
ผู้เยี่ยมชม
albertkatz87@gmail.com