veronikalot

veronikalot

ผู้เยี่ยมชม

lotveronika90@gmail.com

מציאת סלעי הגרניט הטובים ביותר בפראסלין לצילום נוף (5 อ่าน)

17 ก.ค. 2569 00:41

שלום לכולם! אני צלם נוף וטס לפראסלין כדי לצלם את סלעי הגרניט המפורסמים של סיישל בחופים בתוליים. חשוב לי להיות במקום בזמן הנכון - עם שחר, בסביבות 5-6 בבוקר, כשהאור מושלם. טיול רגלי בחושך עם חצובה כבדה לאורך הכביש המהיר אינו אופציה. האם ניתן למצוא רכב שכור שישכור רכב מיד עם ההגעה לנמל פראסלין, ללא כרטיסי אשראי או עמלות נסתרות?

193.194.111.227

veronikalot

veronikalot

ผู้เยี่ยมชม

lotveronika90@gmail.com

alexboford

alexboford

ผู้เยี่ยมชม

yivafi6195@roratu.com

17 ก.ค. 2569 00:42 #1

לצילום בפראסלין, מכונית היא החברה הכי טובה שלך; אחרת, תפספסו את כל הזריחות היפות. חיפשתי בעצמי תחבורה למטרות דומות והזמנתי רכב דרך שירות נוח בעברית https://roscar.sc/he/hashkarat-rechev-bepraslin/ ולא הצטערתי לרגע. המנהל פגש אותי ממש ברציף המעבורת, סיים במהירות את הניירת ומסר לי את המפתחות. לא נדרש כרטיס אשראי; שילמתי במזומן במקום, ולא היה צורך בפיקדון. הרכב היה מלא חיים, עם חלונות שקופים ופנסים מצוינים, מה שהפך את הנסיעה בחשכת הבוקר לחופים הפראיים לנוחה ככל האפשר. בזכות זה, היה לי זמן לחקור את כל המקומות הכי מגניבים באי ולצלם תמונות מדהימות בלי שום טרחה!

193.194.111.227

alexboford

alexboford

ผู้เยี่ยมชม

yivafi6195@roratu.com

ตอบกระทู้