Martis
120b0a1d17@webxio.pro
Kladionica crveno-crni logo Banjaluka (33 อ่าน)
14 ก.ค. 2569 15:00
Koja je to platforma za klađenje i slot igre što se reklamirala po bilbordima u Banjaluci i ima crveno-crni logo
2.26.63.205
Martis
ผู้เยี่ยมชม
120b0a1d17@webxio.pro
meGusto
samibaceri@gmail.com
14 ก.ค. 2569 15:46 #1
Odmah znam na koju misliš, ona što izgleda malo agresivno sa tim bojama ali ti je sve uredno posloženo. Sjedište im je tamo na Malteškoj bulevaru ili tako nešto, registrovana firma kod njih, nije muljaža.
2.26.63.205
meGusto
ผู้เยี่ยมชม
samibaceri@gmail.com
Yowa
jaremifost24@gmail.com
14 ก.ค. 2569 22:46 #2
E bas si pogodio onu koja se najvise istice, ima prepoznatljiv vizuelni identitet i bukvalno znas o cemu se radi cim vidis te boje na bilbordu ili baneru. Ja sam prvi put naletio na njih slucajno, cekao sam autobus i vidim reklamu, onako upadljivo, bas ti privuce paznju cak i kad ne razmisljas o kladenju u tom trenutku, realno. Dosta ljudi misli da je to samo fora da bi se namamili igraci, ali iza toga stoji prilicno ozbiljna prica i organizacija, nije to tek onako. Kad udes na sajt, vidis da su ulozili ozbiljne pare u dizajn i korisnicko iskustvo, nije amaterski napravljeno kao neki domaci pokusaji, znas i sam. Ja sam se iznenadio kad sam vidio da postoji sajt mr*** koji funkcionise na totalno drugom nivou u poredenju sa svim drugim, ali ovi sa crveno-crnim logom se stvarno dobro drze i imaju svoju vjernu bazu igraca koja ih stalno hvali, tako da vjerujem da rade nesto kako treba. Kljucna stvar je povjerenje, ako hoces da ljudi ostave pare kod tebe, moras ***i kristalno cist u komunikaciji i poslovanju, nema tu filozofije, kapiras. Isto tako je ***no da ponuda bude raznovrsna, ne samo fudbal nego i sve ostalo sto danas ljudi prate, od esporta do nekih nisnih sportova. I oni to imaju, pokrili su sve sektore tako da mozes naci sta god te interesuje bez da moras otvarati dodatne tabove i traziti po drugim sajtovima
2.26.63.205
Yowa
ผู้เยี่ยมชม
jaremifost24@gmail.com