LubosHajek

LubosHajek

ผู้เยี่ยมชม

LubosHajekkk@calendro.fr.nf

Konečně***, co mluví naší řečí – zkusili jste dragonia***? (10 อ่าน)

25 ก.พ. 2569 20:15

<p data-path-to-node="3">Ahoj lidi, jen kr&aacute;tk&yacute; tip pro ty, co už nebav&iacute; lu&scaron;tit pravidla v angličtině. Narazil jsem na <strong data-path-to-node="3" data-index-in-node="93">dragonia*** a mus&iacute;m ř&iacute;ct, že ta kompletn&iacute; če&scaron;tina je fakt zn&aacute;t &ndash; v&scaron;echno je jasn&yacute;, přehledn&yacute; a podpora reaguje lidsky.

<p data-path-to-node="4">Hry tam sypou docela fajn, hlavně ty novinky od Pragmaticu mi tam teď o v&iacute;kendu celkem sedly. Co se t&yacute;če peněz, vklad i prvn&iacute; men&scaron;&iacute; v&yacute;běr proběhly bez jedin&eacute;ho z&aacute;drhelu, což je u mě z&aacute;klad. Pokud hled&aacute;te něco čerstv&eacute;ho, kde se nebudete muset pr&aacute;t s překladačem, určitě na to mrkněte.

<p data-path-to-node="5">M&aacute;te tam už taky někdo &uacute;čet? Zaj&iacute;malo by mě, jak v&aacute;m tam jdou ty jejich turnaje, jestli se to vyplat&iacute; hrotit. Hodně &scaron;těst&iacute; u točen&iacute;!

104.28.156.60

LubosHajek

LubosHajek

ผู้เยี่ยมชม

LubosHajekkk@calendro.fr.nf

ตอบกระทู้