Sofi

Sofi

Guest

sofi@gmail.com

Ваш досвід класичного тайського масажу на маті у Києві (24 views)

13 Aug 2026 01:50

Минулого місяця після важкого тижня на роботі я вирішив спробувати класичний тайський масаж на маті у Києві. Знаєте, сидяча робота часто викликає напруження у спині й м’язах, і мені було цікаво, чи справді цей масаж може допомогти. Особливо цікавило, як працює поєднання акупресури і пасивних розтяжок. Чи є хтось, хто ходив на таку процедуру, і може поділитися, як довго тримався ефект, чи правда відчуття легкості після сеансу? Я чув, що це не зовсім звичайний масаж, адже там використовують не тільки руки, а й лікті з колінами. Чи комфортно лежати на маті в бавовняному одязі протягом двох годин? Загалом, хочеться розуміти, чого очікувати і кому краще не намагатися.

77.87.40.229

Sofi

Sofi

Guest

sofi@gmail.com

Mary

Mary

Guest

MaryMary@gmail.com

14 Aug 2026 00:43 #1

Особисто я багато дізнався, коли прочитав про цю процедуру на сайті https://profihands.ua/tajskyj-masazh/. Там добре описаний класичний тайський масаж на маті, де клієнт у спеціальному бавовняному одязі без олії, а майстер використовує руки, передпліччя, лікті, коліна і навіть стопи, поєднуючи акупресуру з пасивними розтяжками. Ця техніка схожа на йогу, але замість ваших рухів вправи виконує професіонал. Магія полягає в тому, що масаж дає глибоке розслаблення, покращує гнучкість, стимулює кровообіг і енергетику тіла. Люди часто відзначають, що після двогодинного сеансу відчуття тепла, легкості і полегшення зберігаються надовго. Водночас такий масаж не підходить тим, у кого серйозні проблеми з хребтом або надмірно стиснені м’язи — у цих випадках краще почати з європейського оздоровчого масажу. Сеанс проходить на маті, що насправді дуже зручно і дозволяє майстру робити рухи вільніше та ефективніше.

77.111.245.13

Mary

Mary

Guest

MaryMary@gmail.com

Den

Den

Guest

DenDenDen@gmail.com

14 Aug 2026 15:15 #2

Класичний тайський масаж на маті має свою унікальність і довгу історію, що відрізняє його від типових європейських технік. Тіло розтягують і працюють з ним особливими рухами, які поєднують елементи акупресури і пасивної йоги. Цей метод часто вважають не просто масажем, а формою тілесної терапії, де активний учасник процесу — сам майстер, а клієнт — радше спостерігач і отримувач ефекту. Його тривалість і спосіб виконання створюють особливу атмосферу, що сприяє глибокому розслабленню, збільшенню гнучкості і поліпшенню кровообігу. Водночас не кожен може або бажає пройти таку процедуру через специфіку техніки чи власний стан здоров’я. Загалом, цей вид масажу все частіше обирають люди, які шукають більш глибинне і комплексне фізичне відновлення.

216.106.179.230

Den

Den

Guest

DenDenDen@gmail.com

Post reply