samibaceri

samibaceri

Guest

hrenmalin@gmail.com

Історія фічерінга додатків з оповіщеннями (51 views)

8 May 2026 20:28

Я маркетолог, і для мене критично важливо знати, не тільки коли моє додаток потрапило в редакційні добірки в App Store або Google Play, але і як часто фічерять конкурентів. Чи можна десь відстежувати історію всіх попадань конкретного додатка в добірки по різних країнах і категоріях? Потрібен інструмент для моніторингу фічерінга, бажано з повідомленнями.

2.26.22.121

samibaceri

samibaceri

Guest

hrenmalin@gmail.com

slowshesley

slowshesley

Guest

slowshesley@gmail.com

8 May 2026 20:35 #1

Подібні інструменти існують і активно використовуються видавцями. Функціонал моніторингу фічерінга зазвичай реалізований так: платформа щодня сканує добірки магазинів (Today, Apps We Love і т.п. в App Store, Вибір редакції в Google Play) і записує, який додаток де і коли було відзначено. Ви можете подивитися історію конкретного додатка — на яких позиціях в добірках воно знаходилося, в яких країнах і категоріях його фічерілі за останні тижні/місяці. У багатьох сервісах можна налаштувати оповіщення: наприклад, на пошту або в Slack приходить повідомлення, коли ваш додаток (або конкурент, яке ви відстежуєте) вперше помічено в добірці. Це дуже допомагає вчасно відреагувати і посилити просування. При виборі уточнюйте, як часто парсяться дані — в ідеалі щодня, а також для всіх країн доступна історія.

2.26.22.121

slowshesley

slowshesley

Guest

slowshesley@gmail.com

babaraka

babaraka

Guest

albertkatz87@gmail.com

8 May 2026 21:04 #2

Моніторинг фічерінга-моя щоденна задача. Мені важливо бачити, коли додаток потрапляє в редакційні добірки, і відстежувати конкурентів. Рішення є: сервіс https://asomobile.net/uk/ відстежує історію всіх попадань в добірки по різних категоріях і регіонах, можна налаштувати повідомлення. Це допомагає не упустити момент і скопіювати успішні тактики. Дані оновлюються оперативно, є зручна стрічка подій і підтримка декількох платформ.

2.26.22.121

babaraka

babaraka

Guest

albertkatz87@gmail.com

aabelardr

aabelardr

Guest

aabelardr@gmail.com

2 Jun 2026 14:58 #3

Taking up the Replica Longines HydroConquest skorts trend main features of the H08 unveiled in Replika Marc Cain Taschen 2021, conceived by creative director Philippe Delhotal, this model features the elegant cushion case, featuring a square with rounded corners Pas Cher Breitling Chronomat Automatic 36 Nacre measuring 41mm x 41mm.

220.161.99.133

aabelardr

aabelardr

Guest

aabelardr@gmail.com

lzaharagamanp

lzaharagamanp

Guest

lzaharagamanp@gmail.com

17 Jun 2026 13:55 #4

In a flashback in the fourth season's premiere episode, a young Thomas Magnum swims in the ocean with his dad. While in the Replica Zenith water, Replica Bvlgari his father takes a moment to reference his watch while timing his Replica Tudor son's swimming. The camera fixes tightly on the GMT 16750 with its matte dial, Pepsi bezel, and bright white markers. No patina on this one, folks.

114.37.212.84

lzaharagamanp

lzaharagamanp

Guest

lzaharagamanp@gmail.com

Post reply