Jamiel Kerniol

Jamiel Kerniol

Guest

fesewe5383@isorax.com

Obchod (68 views)

19 Mar 2025 06:35

Dobré odpoledne. Přemýšlím o podnikání. Neznáte někdo normální servis, kde bych to mohl vyzkoušet?

188.163.13.52

Jamiel Kerniol

Jamiel Kerniol

Guest

fesewe5383@isorax.com

Bastardes

Bastardes

Guest

fesewe5383@isorax.com

19 Mar 2025 06:36 #1

<span style="font-size: 10pt; font-family: Arial;" data-sheets-root="1">Ned&aacute;vno jsem si koupil nov&yacute; gauč a řekl si, že bych mohl zkusit něco s penězmi, co mi zbyly. Chtěl jsem naj&iacute;t něco o tradingu, co by bylo rychl&yacute; a nemusel bych moc přem&yacute;&scaron;let. Narazil jsem na web immediate connect skusenosti, což je str&aacute;nka o algoritmick&yacute;m obchodov&aacute;n&iacute;, a při&scaron;lo mi to zaj&iacute;mav&yacute;. Tenhle web m&aacute; rychl&yacute; připojen&iacute; k trhu a nab&iacute;z&iacute; různ&yacute; věci, třeba bonus pro nov&yacute; uživatele, jako niž&scaron;&iacute; poplatky na start nebo demo &uacute;čet, kde si můžu zkou&scaron;et strategii bez obav, že o něco přijdu, a taky tam jsou zku&scaron;enosti od lid&iacute;.</span>

<div id="gtx-trans" style="position: absolute; left: 219px; top: 5px;"> </div>

188.163.13.52

Bastardes

Bastardes

Guest

fesewe5383@isorax.com

Post reply
CAPTCHA Image